مصرف روغن های دانه صنعتی را متوقف کنید

به گزارش مجله سرگرمی، محققان اعلام کردند که مصرف روغن های دانه صنعتی بسیار مضر بوده و در صورت استفاده به شکل طولانی مدت خطر ابتلا به انواع بیماری ها را به همراه دارد.

مصرف روغن های دانه صنعتی را متوقف کنید

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران، این روزها روغن دانه صنعتی بسیار مورد توجه قرار گرفته و به رژیم های غذایی در سراسر دنیا اضافه شده است. متاسفانه افراد بدون داشتن هیچ گونه اطلاعاتی در خصوص مضرات این نوع روغن ها، به طور مکرر آنها را مصرف می نمایند.

کریس کراسر مدیر مرکز پزشکی کالیفرنیا گفت: بسیاری از افراد معتقدند که روغن دانه صنعتی یک محصول ایمن و سالم است اما بعضی مطالعات نشان می دهد که این روغن ها سالم نبوده و افراد را بیمار می نمایند.

براساس گزارش مدیکال دیلی، در اینجا با بعضی از این مضرات آشنا خواهید شد.

محصولات بسیار ناپایدار

روغن دانه صنعتی حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده بوده که بسیار ناپایدار است. هنگامی که این روغن ها در معرض گرما، نور و مواد شیمیایی قرار بگیرند به آسانی با اکسیژن واکنش داده و مواد مضری مانند چربی های ترانس، و پراکسیدهای چربی را فراوری می نمایند.

چربی های ترانس در رشد بیماری های قلبی و عروقی و دیابت نوع دو شرکت دارند. این در حالی است که پروکسیدهای چربی نیز روند پیری و ابتلا به بیماری های مزمن را افزایش می دهد.

عدم تعادل امگا سه و امگا 6

مصرف این روغن های صنعتی، خطر ابتلا به بیماری های التهابی مزمن را افزایش می دهد.

تعادل میان اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 باید یک به یک باشد اما داشتن یک رژیم غذایی با این روغن ها می تواند بر تعادل این اسیدهای چرب در بدن تاثیر بگذارد.

گیاه های اصلاح ژنتیکی

روغن های دانه های صنعتی از گیاهان اصلاح شده ژنتیکی از جمله ذرت، سویا، پنبه و کلزا فراوری می شوند. بعضی مطالعات نشان داده که مصرف طولانی مدت محصولات اصلاح ژنتیکی می تواند به بدن آسیب برساند و خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد.

استفاده از مواد افزودنی

فراورینمایندگان برای جلوگیری از اکسیداسیون و خراب شدن روغن ها از ترکیبات آنتی اکسیدانی استفاده می نمایند که اضافه کردن این ترکیبات منجر به ابتلا به بیماری های مختلف می گردد.

فوق العاده سمی

گرم کردن مکرر یا مصرف مجدد این روغن ها در مصارف خانگی ممکن است منجر به فراوری ضایعات سمی گردد. این ضایعات سمی ممکن است به DNA آسیب بزند و خطر ابتلا به فشار خون، بیماری های قلبی و آسیب به روده و کبد را افزایش دهد.

کراسر گفت: مصرف روغن دانه صنعتی با ابتلا به بسیاری از بیماری ها از جمله آسم، خودایمنی، بیماری های شناختی و سلامت روان، دیابت، چاقی، بیماری قلبی، ناباروری دژنراسیون ماکولا و آرتروز همراه است.

banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 8 آبان 1400 بروزرسانی: 8 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 20002

به "مصرف روغن های دانه صنعتی را متوقف کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مصرف روغن های دانه صنعتی را متوقف کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید